fbpx
Døgnrapporten uge 41
Uddrag fra Københavns Vestegns Politi

Bil beslaglagt
BRØNDBY.
Tirsdag den 4. oktober kl. 19.20 blev en bil beslaglagt på Lynager i Brøndby, da den 25-årige mandlige fører var sigtet i flere lignende sager om kørsel uden førerret.

Ældre ægtepar udsat for tricktyveri i deres hjem
GLOSTRUP.
Mandag den 3. oktober omkring kl. 15 blev et ældre ægtepar, på hhv. 85 og 88 år, udsat for tricktyveri i deres hjem på Mellemtoftevej i Glostrup. Parret blev opsøgt af en kvinde, der fortalte, at hun skulle tjekke deres radiator ude i køkkenet. Kvinden forlod hjemmet kort tid efter, hvorefter parret opdagede, at resten af deres hjem var gennemrodet, og at de havde fået stjålet et større pengebeløb.
Kvinden, der afledte deres opmærksomhed, beskrives som: Kvinde, 40-50 år, ca. 160-170 cm. høj, almindelig af bygning med brunt, kort hår. Kvinden talte dansk.

Mand kørte påvirket
BRØNDBY.
Onsdag den 5. oktober kl. 19.40 blev en 37-årig mand sigtet for kørsel under påvirkning af euforiserende stoffer, da han blev standset i en personbil på Standporten i Brøndby, hvor en narkometertest gav positivt udsalg. Han blev anholdt og bragt med til Albertslund Politigård.

Indbrud i personbil
GLOSTRUP.
Natten til torsdag den 6. oktober 2016 brød en ukendt gerningsmand ind i en personbil på Leddet i Glostrup, hvorefter vedkommende tilegnede sig bilens GPS.

Villaindbrud
BRØNDBY.
Torsdag den 6. oktober omkring kl. 18 brød en ukendt gerningsmand ind i en villa på Hederavej i Brøndby. Gerningsmanden fik adgang til huset ved at knuse et vindue, hvorefter vedkommende bl.a. stjal smykker og et større kontantbeløb.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top