fbpx
Døgnrapporten uge 40
Uddrag fra Københavns Vestegns Politi døgnrapport

Indbrud i personbil
BRØNDBY.
Søndag den 2. oktober kl. 9 blev det anmeldt, at der havde været indbrud i en personbil på Gillesager i Brøndby. Gerningsmanden fik adgang til bilen ved at afmontere et af passagervinduerne og stjal herefter bilens anlæg.

Indbrud i personbil
BRØNDBY.
Onsdag morgen den 28. september kl. 07.10 blev det anmeldt, at to sideruder i en personbil var blevet knust på Tranumparken i Brøndby, hvorefter gerningsmanden havde stjålet bilens GPS og andre personlige ejendele.

Indbrud på rådhus
VALLENSBÆK.
Onsdag den 28. september kl. 13 blev det anmeldt, at en eller flere gerningsmænd var brudt ind på Vallensbæk Rådhus og havde tilegnet sig otte hvide PH loftlamper, der hang i byrådssalen.

Indbrud
BRØNDBY.
Onsdag den 28. september mellem kl. 07.00-15.30 blev der begået indbrud i en lejlighed på Gillesager i Brøndby. Gerningsmanden fik adgang til lejligheden ved at sparke døren ind, hvorefter vedkommende bl.a. stjal smykker.

Ung mand sigtet i flere forhold
BRØNDBY.
Onsdag den 28. september kl. 20 blev en personbil bragt til rutinemæssig standsning på Dalager i Brøndby, da en af bilens baglygter var gået i stykker. Føreren, en 22-årig mand, havde endnu ikke taget kørekort, hvorfor han blev sigtet for kørsel uden førerret. Han blev ligeledes fundet i besiddelse af flere former for narkotika, og en større kniv blev fundet i bilen. Han blev anholdt og bragt til Albertslund Politigård.

Harmonikasammenstød
GLOSTRUP.
Torsdag den 29. september kl. 07.10 skete der et mindre harmonikasammenstød på Motorring 3 nær Glostrup, hvor i alt tre biler var indblandet. Ingen personer kom til skade ved sammenstødet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top