fbpx
Der er stadig brug for Nabohjælp
DSC_0401.jpg
Endnu flere villaejere i Brøndby opfordres til at melde sig til Nabohjælp-kampagnen. Foto: Brøndby Kommune
BRØNDBY. Da antallet af indbrud er steget i Politikredsen og også i Brøndby i 1. halvår af 2016, opfordrer Nabohjælp-kampagnen flere til at tilmelde sig

Et klistermærke på døren og postkassen og adgang til nabohjælp.dk og Nabohjælps app – så simpelt er det at være med til at forhindre, at man kommer hjem til et indbrud. 1.300 husstande i Brøndby er allerede med i Nabohjælp, hvor man som naboer hjælper med at holde øje med boligerne og området. Ved at bruge hjemmesiden og appen kan man fx få sms´er, hvis nogle har set noget mistænkeligt i området, og man kan vælge om betroede naboer skal have adgang til en feriekalender, så man kan fortælle dem, hvornår ens hjem er alene hjemme. Undersøgelser viser, at hvis man står sammen om at holde øje og advare hinanden, kan man forhindre op til hvert 4. indbrud.

Kedelig udvikling
– Andelen af tilmeldte husstande i Brøndby er ganske pæn, men vi vil gerne have flere med, for der har været en kedelig udvikling i antallet af indbrud i år, fortæller Morten Bach-Petersen, der er kommunens Nabohjælp-medarbejder.
Man kan tilmelde sig Nabohjælp via Brøndby Kommunes hjemmeside. Man kan også kontakte Morten Bach-Petersen, der kommer gratis ud på for eksempel beboermøder og grundejerforeningsmøder og holder oplæg om, hvordan man bedst sikrer sig med indbrud og fortæller om, hvordan man kommer i gang med Nabohjælp.

Brøndby Kommunes Nabohjælp-medarbejder kan kontaktes på mobpe@brondby.dk.
Det Kriminalpræventive Råd og TrygFonden står bag Nabohjælp.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top