fbpx
Børnehave i biffen
børnebio.jpg
Det var en stor oplevelse at være i biografen. Foto: Holger Nielsen
GLOSTRUP. En børnehave havde vundet lodtrækningen om en tur i biografen, og det var en stor oplevelse for børnene

En børnehave fra Rødkælkevej var den heldige vinder, da Glostrup Kommune afholdt Børnekulturfestival i Egeparken 8. september. De havde optrådt på åben scene med et show, der var inspireret af årstidernes skiften. Vinderne blev dog fundet ved lodtrækning ud fra den tanke, at 5-årige børn ikke behøver at mærke så meget til konkurrencekulturen – endnu. Præmien var en særforestilling af en film, sponsoreret af Glostrup Bio.
Om formiddagen den 24. oktober myldrede det derfor ind med unger i biografen. De skulle ind at se den aktuelle film, Trolls. Enkelte af dem havde aldrig været i biografen før, og en af disse skulle da også lige ud at sunde sig lidt i dagslyset, da det gik vildest til derinde i mørket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top