fbpx
Åbent hus i Brøndby-familien
Der-skal-også-bindes-snørebånd.jpg
Der skal bruges frivillige til mange opgaver i klubben, blandt andet at binde snørebånd. Foto: Brøndbyernes IF
BRØNDBY. Brøndbyernes IF er Danmarks største fodboldforening. Og som noget helt unikt for en forening af den størrelse, udføres langt de fleste opgaver af frivillige. Ildsjæle, der bruger lidt, meget eller det meste af deres fritid på at være med til at give børn, unge, voksne og ældre de bedst mulige rammer på og udenfor banen

Der er allerede rigtig mange frivillige, der hver dag er i gang på og omkring banerne på Brøndby Stadion – og der er plads til flere. Derfor går rekrutteringsudvalget i Brøndbyernes IF nu nye veje for at invitere flere med ind i fællesskabet og inviterer til åbent hus og superligakamp søndag den 30. oktober.
Formand for rekrutteringsudvalget, Signe Abildå, fortæller:
– Vi er mange frivillige – og vi har brug for endnu flere, fordi vi har rigtig mange drenge og piger, der gerne vil spille fodbold i Brøndbyernes IF. Vi får af og til henvendelser fra folk, der gerne vil være trænere og holdledere, men det er også vores indtryk, at mange holder sig væk, fordi de tror, man skal vide alt om fodbold for at kunne udfylde en rolle hos os. Og sådan er det altså ikke.
For i en klub af Brøndbys størrelse er der nemlig mange forskellige små og store opgaver, der skal løses, og det er ikke alle, der kræver viden om fodbold eller at man har erfaringer fra frivilligt arbejde.
– Det er klart, at hvis man skal være træner for et hold, så skal man helst vide noget om fodbold og være klar til at udvikle sig og uddanne sig yderligere. Men vi har også brug for folk, der er gode til at organisere, gode til at skabe stemning og sammenhold og som har godt humør og engagement, de gerne vil bidrage med. For der skal også vaskes tøj, arrangeres stævner og ture, bages kage og laves fester og andre sociale arrangementer for at vi kan gøre det endnu sjovere at være spiller og frivillig i Brøndbyernes IF. Der er opgave med at stå i bod til superligakampene eller være kontrollør på stadion til hjemmekampene. Så der er faktisk en opgave der passer til alle – og til den tid, man har at give af – hvad enten det er 10 timer om året eller 20 timer om ugen, fortsætter Signe.
Åbent hus arrangementet er derfor en invitation til alle, der har lyst til at høre mere om, hvordan man bliver frivillig i Brøndbyernes IF.
– Til vores åbent hus vil man kunne møde frivillige, der udfylder rollerne som trænere, holdledere, bodfolk og kontrollører og få mulighed for at stille alle de spørgsmål, man orker. Vi frivillige har meget forskellig baggrund og alle har en historie, de gerne vil fortælle til nye, der har lyst til at være med i fællesskabet, slutter Signe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top