fbpx
Wenzell & Bugge Duo på Glostrup Musikskole
musikskole.jpg
Wenzell & Bugge Duo øvede sammen med eleverne. Foto: Glostrup Musikskole
GLOSTRUP. Eleverne på Glostrup Musikskole spillede selv med, da skolen i sidste uge havde besøg af Wenzell & Bugge Duo

I sidste uge samledes et hold elever fra Vestegnens Musikskoler i Glostrup Bibliotekssal til en eftermiddag i selskab med de to fantastiske musikere, percussionisten Ronni Kot Wenzell og violinisten Kristian Bugge. Kristian er en internationalt kendt dansk folkeviolinist, med tonsvis af priser og Danish Music Awards i bagagen. Ronni er professor i Rio de Janeiro og har turneret over det meste af kloden, undervist på Juilliard School, New York University og Royal College of Music i London, har udgivet Cd’er på EMI Classics, SONY osv….
Duoen kom direkte fra en turné i Brasilien, hvor de blandt havde spillet ved det netop overståede OL i Rio.
Det blev til en forrygende eftermiddag, hvor eleverne arbejdede med et stykke folkemusik som de senere fremførte som indledning til den afsluttende koncert med Wenzell & Bugge Duo.
De to herrer spillede med en imponerende energi, og folkemusik fra Fanø smeltede sammen med toneguirlander fra Tyrkiet, med indslag af klassiske elementer. Det blev også til en fortolkning af ”Somewhere over the Rainbow”, der fik tårerne til at trille ned ad kinderne på publikum.
Det blev til et møde eleverne og det øvrige koncertpublikum ikke vil glemme!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top