fbpx
Vegetarmaden halter på Vestegnen
Af Dennis Baggers Laursen Brøndby Nord Vej 82, 14. -7 2605 Brøndby Man kan ikke just kalde Vestegnen for et paradis for vegetarer og veganere. Det halter med udvalget af vegetarprodukter i butikkerne og udbuddet af vegetarretter på cafeer og restauranter. Skal du spise ude som vegetar på Vestegnen, er du begrænset til en vegetarpizza […]

Af
Dennis Baggers Laursen
Brøndby Nord Vej 82, 14. -7
2605 Brøndby

Man kan ikke just kalde Vestegnen for et paradis for vegetarer og veganere. Det halter med udvalget af vegetarprodukter i butikkerne og udbuddet af vegetarretter på cafeer og restauranter. Skal du spise ude som vegetar på Vestegnen, er du begrænset til en vegetarpizza på et pizzeria, en durumrulle med falafel eller pommes fritter. Og er du veganer, ja, så er det helt håbløst. I Kvickly og SuperBrugsen i Brøndby kan du få vegetar- og veganerprodukter. Udvalget er ikke prangende, dog går det fremad. Men i Glostrup og Vallensbæk er der ikke ét eneste sted, hvor du kan få sådanne produkter.
Og det er ærgerligt. For flere og flere mennesker vælger at leve vegetarisk, vegansk eller tager nogen kødfrie dage om ugen, også på Vestegnen. Og det er en stigende befolkningsgruppe, som de lokale erhvervsdrivende desværre overser. De må derfor tage ind til København, når de skal spise ude, eller handle ind og selv lave maden. Og mon ikke, at de lokale vegetarere og veganere hellere end gerne vil spise ude lokalt?
Som lokalkoordinator i Dansk Vegetarforening – Vestegnen er det blandt andet min opgave, at gøre forholdene for vegetarere og veganere bedre her på egnen. Derfor er jeg også jævnligt i kontakt med forskellige butikker og restauranter i området, med henblik på at gøre området mere vegetar- og veganervenligt. Men vi hører altid gerne fra brugsuddelere, restauratører m.m., der er interesserede i at udvide sortimentet af vegetarprodukter eller udvalget af vegetarretter.

1 kommentar om “Vegetarmaden halter på Vestegnen”

  1. Syntes nu det at det er synd at Folkebladet og især Dennis som selv flere gange har spist og ikke mindst bestilt vegetarer og veganere mad til Dansk Vegetarforening i Restaurant og Café Nielsen.
    Både Folkebladet og Dennis ved at Restaurant og Café Nielsen server vegetarer mad og kan også server veganere mad til gæster der ønsker dette.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top