fbpx
Ungdomscenteret skal decentraliseres
GLOSTRUP. Der skal fra 2019 og frem spares en million kroner om året på ungdomscenteret, som skal sammentænkes med kommunens øvrige skoler

Ungdomscenteret bliver brugt af for mange børn fra andre steder end Glostrup og der er ikke nok aktiviteter, der hvor Glostrups børn faktisk bor, derfor skal ungdomscenteret gentænkes, lyder der fra Sophie Dahl Brohus (V), formand for Børne- og Skoleudvalget.
– De løfter en stor opgave på ungdomscenteret, men mange af børnene er ikke Glostrupbørn. Vi skal passe på vores egne unge. Det er begrænset, hvor meget ungdomsmiljø der er for Glostrup børnene ude i for eksempel Vestervangskvarteret og Hvissinge.
Mange søger ikke ned til bymidten, og de har ikke lyst til at søge ned, hvor der er mange fremmede unge mennesker.
Det er derfor planen, at ungdomscentrets tilbud skal erstattes af andre tilbud fra sommeren 2018.
– Lige nu er vi ved at se på, hvad der er af muligheder. Vi er lige nødt til at være sikre på, at der er plads andre steder. Vi skal også finde ud af, hvad vi skal gøre med den gamle bygning. Der er flere store overvejelser, siger udvalgsformanden.
Hun understreger også, at brugerne også skal med på råd.
– Ungdomsskolebestyrelsen skal inddrages. Det er vigtigt ikke at gøre noget forhastet. Det er vigtigt at alle føler de bliver set og hørt, siger hun.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top