fbpx
Tre nominerede til årets frivillig
BRØNDBY. På søndag bliver årets frivillige på det sociale område i Brøndby fundet. Tre er med i opløbet

Brøndby Kommune uddeler den 25. september Frivilligprisen på det sociale område til en borger, som i særlig grad har ydet en frivillig indsats overfor kommunens ældre eller voksne, børnefamilier, børn og unge.
Kommunen har modtaget otte indstillinger, og tre er nu udpeget som nominerede. Hvem der vinder, bliver offentliggjort på søndag, når borgmester Kent Max Magelund (A) overrækker prisen under en brunch, hvor 150 frivillige deltager.

De tre nominerede er:

Ali Koc er nomineret til årets frivilligpris på det sociale område. Foto: Privat

Ali Koc er nomineret til årets frivilligpris på det sociale område. Foto: Privat


Ali Koc ses ofte i Brøndby Strands gadebillede på sin el-scooter. Ali har siden børnene var små været aktiv i de forskellige institutioner børnene gik i – også efter børnene stoppede: Ali har igennem mange år været frivillig i Børnehuset Lærkebo, Dyregården Søholt, Børnenes Rejsebureau, Brøndby Ny Rideklub, Store Legedag – og nu også i Tranens Genbrugsbutik. Ali ser nye muligheder for samarbejde på tværs af de netværk, han er med i, til glæde for alle. Han får med sin positive måde at være på ”verden til at virke”.

Lene Bune er nomineret til årets frivilligpris på det sociale område. Foto: Privat

Lene Bune er nomineret til årets frivilligpris på det sociale område. Foto: Privat


Lene Bune er fra Brøndbyvester. Hun har været aktiv i Ældresagen i fem år og har allerede gjort en stor forskel. Hun startede som kørestolsskubber på Ældrecenter Gildhøjhjemmet og siden har den ene aktivitet ført til den næste. Hun er besøgsven, gå-tur-ven, følge-til-lægen-ven og så hjælper hun til ved arrangementer på Gildhøjhjemmet. Hun er også aktiv i Ældresagens organisatoriske arbejde som medlem af foreningens Arrangementsudvalg.

Eva Frydkjær er nomineret til årets frivilligpris på det sociale område. Foto: Privat

Eva Frydkjær er nomineret til årets frivilligpris på det sociale område. Foto: Privat


Eva Frydkjær er udpeget af Nygårdskirkens Menighedspleje blandt de mange frivillige, som de har. Eva har været aktiv siden 2001 – både i bestyrelsen og i de mange forskellige arrangementer og aktiviteter, som foregår. Hun har for eksempel været med til at starte genbrugsbutikken på Nygårds Plads og er med i cafeerne og filmklubben. Hun står også klar, når det drejer sig om kaffelavning, borddækning mm. På trods af sine 89 år er Eva stadig aktiv – og hun vil ikke skuffe dem, der regner med hende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top