fbpx
Tid og Sted uge 36
Årsmøde i Danmarks Naturfredningsforening BRØNDBY. Hvorfor skal man ikke bruge gift i haverne? Det er temaet på årsmødet i Danmarks Naturfredningsforening, Brøndby. Geolog og seniorrådgiver Walter Bursch, ansat i Danmarks Naturfredningsforening, har stor viden på område og har været med til undersøgelser af, hvilke giftrester der kan spores i vandindvindingsanlæg og grundvand. Som sidste år […]

Årsmøde i Danmarks Naturfredningsforening
BRØNDBY.
Hvorfor skal man ikke bruge gift i haverne? Det er temaet på årsmødet i Danmarks Naturfredningsforening, Brøndby.
Geolog og seniorrådgiver Walter Bursch, ansat i Danmarks Naturfredningsforening, har stor viden på område og har været med til undersøgelser af, hvilke giftrester der kan spores i vandindvindingsanlæg og grundvand.
Som sidste år er årsmødet .
Vi starter kl. 18 med at være vært til dagens ret med en øl / vand . Fra kl. 19 – 20 har vi vores tema og der vil være kaffe med brød .
Fra kl. ca. 20 – 21 vil bestyrelsen fortælle om Danmarks Naturfredningsforening centralt og i Brøndby. Der vil være valg til to bestyrelsesposter. Vi har kandidater, men kunne godt bruge kræfter.
Mødet foregår torsdag den 15. september kl. 18 til cirka 20.30. Mødet foregår i Strandens Forsamlingshus, Strandskolevej 296, 2660 Brøndby Strand.

Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig p.g.a. maden. Sidste frist er mandag den 12. september Eva Boring Petersen tlf 20227735 eller mail: evaboring@gmail.com

Naturens Dag
BRØNDBY.
Søndag den 11. septmeber fejres Naturens Dag på Brøndby Naturskole.
Der vil være mulighed for at lave fuglefoderstokke og fuglemad. Se på skovens fugle, lave fladbrød på bålet og pandekager . Klatre i træer med friluftsvejlederen, prøve vores rebbane og møde Danmarks Naturfredningsforening Brøndby afdeling.
Arrangementet er gratis og afholdes i samarbejde mellem Vejpladsen , spejderne , friluftsvejlederen og Danmarks Naturfredningsforening, Brøndby .
Det hele foregår ved Naturskolen, Voldgaden 21D 2605 Brøndby, søndag den 11. september kl. 11 – 14.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top