fbpx
Svømmede 110 kilometer på en time
GSK-Sponsor-2016.jpg
Svømmerne fra GSK svømmede 110 kilometer på en time. Foto: GSK
SPORT. Svømmerne fra Glostrup Svømmeklub svømmede i alt 110 kilometer for at samle penge ind til klubben

Lørdag i sidste uge dannede Pilehaveskolens Svømmehal i Vallensbæk rammen om den årlige sponsorsvømning for Glostrup Svømmeklubs konkurrencesvømmere sammen med de øvrige klubber i VAT CPH.
Den enkelte svømmer havde en time til rådighed til, at svømme så langt som muligt med det formål, at svømme sponsorkroner ind til den kommende sæson.
Svømmerne har hver især været rundt til forretninger, virksomheder i Glostrup og omegn og gavmilde forældre og bedsteforældre med det formål at få de bedste kontrakter i hus som tilskud til deres egen svømning samt til Glostrup Svømmeklub.
De enkelte sponsorer kunne vælge imellem at give et fast beløb eller at give et ørebeløb pr. svømmet meter af svømmeren.
De 38 svømmere i alderen mellem 7 og 16 år svømmede mellem 1450 og 4600 meter og nåede tilsammen at svømme 110.950 meter på en time. De 26 mindste svømmere fra klubbens 3 talenthold i alderen 7 – 12 år svømmede 61.950 meter, en virkelig flot præstation, da flere af svømmerne aldrig før har prøvet at svømme så længe uden større pauser undervejs. Fire svømmere, der til dagligt træner på VAT CPH’s årgangshold, svømmede 14.350 meter, mens de lidt ældre svømmere på VAT CPH’s juniorhold nåede at runde 30.050 meter. På elite/seniorholdet i VAT CPH nåede Glostrups enlige svømmer 4.600 meter.
Da der var enkelte svømmere, der ikke deltog på grund af sygdom og skader, når det samlede antal svømmede meter over 120000, når de får svømmet deres times sponsorsvømning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top