fbpx
Succes fører til navneforandring
BRØNDBY. Antenneforeningen Brøndby har skiftet navn til Antenneforeningen af 1986, fordi foreningen er vokset ud over kommunegrænsen

Medlemstallet for Antenneforeningen Brøndby nærmer sig 14.000 husstand på Københavns vestegn. Og medlemsfremgang har betydet, at foreningen i dag har mange medlemmer, der ikke bor i Brøndby.
Derfor har bestyrelsen valgt at ændre foreningens navn til Antenneforeningen af 1986.
En ændring, der blev godkendt af repræsentantskabet i slutningen af juni.
– Vi er i dag til stede i Albertslund, Rødovre, Ishøj, Vallensbæk og andre kommuner vil inden længe også være at finde i det område, vi dækker. Derfor er det naturligt at se bort fra den geografiske måde at betegne os selv på, siger formanden Allan Rasmussen.

Det vigtige navn
Det nye navn har været diskuteret længe i bestyrelsen, der mente, at ordet forening var vigtigt at bevare.
– Det viser noget om, hvem vi er, og hvordan vi i fællesskab beslutter tingene, siger Allan Rasmussen.
Det er ikke første gang foreningen ændrer navn. Oprindeligt hed den Antenneforeningen Brøndby Strand, men da man voksede ud over dette geografiske område, forsvandt ordet Strand. Nu er man igen vokset, så nu ændres navnet igen.

Logo med justeringer
Der sker til gengæld ikke de store ændringer med foreningens logo, der ligner sig selv. Til gengæld kommer der en linje ind i logoet – Digitale løsninger med fremsyn.
– Det ’nye’ logo ligner jo sig selv, og det samme gør den måde, vi skriver navnet. På den måde håber vi også at skabe mest mulig genkendelse hos vores medlemmer, så de ikke bliver forvirret over at få henvendelser fra Antenneforeningen af 1986, fortæller Allan Rasmussen, der selv er bosiddende i Brøndby og fortsætter:
– ’Digitale løsninger med fremsyn’ er vores måde at sige, at i Antenneforeningen af 1986 får du de bedste løsninger inden for tv, internet, telefoni og mobiltelefoni, og du får det til en god pris.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top