fbpx
Storsejr i Bowling
SPORT. I weekenden den 10-11. september begyndte Bowlingturneringen i Øst

Lørdag var Glostrup Bowling Centers baner værter for Trekroners kamp i 3. division Øst mod Slagelse.
Kampen blev afviklet efter det nye spillesystem, hvor hvert holds seks spillere er delt op i to trioer, der kæmper direkte mod modstandernes ditto. Der gives to point for vundet serie til hver trio og samtidig gives der to point for højeste samlede antal væltede kegler pr. serie. En kamp er over fire serier. Der er således 24 point at spille om.
Trekroner lagde forrygende fra land og vandt alle 18 point i de første tre serier. Slagelse havde dog åbenbart gemt lidt kræfter, for specielt den ene af deres trioer formåede i 4. og sidste serie at vende modgangen til lykke og med en serie på 254 kegler fra en af spillerne, formåede Slagelses ene trio at tage netop to point for flest kegler i en serie.
Slutresultatet blev dog 22 point til Trekroner og hele 4767 væltede kegler. Det er ny klubrekord i disciplinen 6-mandshold. Rekorden havde ellers stået siden 2005.
Slagelse væltede sammenlagt 4151 kegler og fik 2 point.
Bedste Trekroner-spiller blev Leif Mortensen med en personlig score på 885 kegler på de 4 serier.

4. division øst
Lørdag var Trekroners 2. hold en tur i Tårnby Bowling Center, hvor man i 4. division øst mødte VBI fra Valby.
Samlet set væltede Trekroner 3499 kegler og fik 20 point, mens VBI væltede 3146 og måtte nøjes med fire point. Bedste Trekroner-spiller blev Charlotte Corneliussen med 670 væltede kegler på de 4 serier.
Søndag skulle Trekroner i 3. division møde Holbæk BC på deres hjemmebane i Holbæk Mega Bowl.
Netop dette center er kendt for sine meget specielle spilleforhold, hvor olieringen kan være meget differentieret på de forskellige baner.
Desuden er hallens tekniske standard noget under det niveau, man kender fra Glostrup. Det er derfor altid en udfordring at skulle spille turneringsbowling i Holbæk.
Det samlede keglefald lød på 4090 kegler og otte point til Trekroner, mens Holbæk væltede 4118 kegler og fik 16 point.
I den samlede stilling efter to kampe ligger Trekroner nummer et med 5857 kegler og 30 point, mens nummer to FBK 2000 fra Frederikssund også har 30 point, men kun har væltet 7533 kegler.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top