fbpx
Sprintmedaljer til Vallensbæk
2016-08-27-13.46.37-2.jpg
Pararoer i U14, Frederik Søndergaard, fra Super Kraft Center i Vallensbæk vandt guld på 200 m ved DM i sprint. Foto: Jan Eriksen
SPORT. Da Dansk Kano og Kajak Forbund afholdt DM i Sprint i den sidste weekend af august, tog roerne fra Vallensbæk godt for sig af medaljerne

Der var stor tilfredshed hos Super Kraft Center Vallensbæks træner Christian Grau efter DM i sprint den sidste weekend i august:
– Vi havde jo næsten en roer på podiet hver gang.
Det blev således til 11 guldmedaljer og 13 sølvmedalje til roerne fra Vallensbæk og Super Kraft Centret.

Succesfuld ungdom
Klubbens pararoer i U14, Frederik Søndergaard, vandt guld på 200 m.
I U14 rækken var det Anna Find Hansen, en guld og to sølv, og Pernille Hostrup, en guld, en sølv og en bronze, der tog medaljerne med hjem
I U16 var den store medaljesluger Helene Fabrin-Brasted med fem guld og to sølv. Men også Mark Eger Schrøder tog en sølv og en bronze. Thor Jensen tog en bronze medalje i K4.
I U18 klassen var det primært Karl Find Hansen og Rasmus Brandenhoff-Lind der tog medaljerne hjem. Rasmus Brandenhoff-Lind vandt en guld og fem sølv og Karl Find Hansen vandt en sølv og to bronze.
Desuden tog Vallensbæks Herre U18 i K4 en sølvmedalje hjem i 1000m.
Lykke Knudsen tog en bronzemedalje på 200 m i K2.

Stærke seniorer
På seniorsiden tog Tommas Nielsen en bronzemedalje i 200m K2.
Julie Frølund Funch tog to guld- og tre bronzemedaljer med hjem. Det skete blandt andet i kamp med OL sølvvinderen Emma Jørgensen.
Klubbens to kanoroere, Katja Eriksen og Aya Lie Skafte-Holm, tog også medlajer med hjem. Således vandt Katja Eriksen seks medlajer og Aya Lie Skafte-Holm to medaljer.
– Med 11 danmarksmesterskaber hjemme, kan vi i VKKC sagtens være stolte. Det er en dejlig blanding af unge mennesker, vi har i klubben. De kommer fra hele vestegnen og også roere fra Hvidovre, Køge og Sorø kommer fast og træner sammen med dem, siger sportschef Lone Bro Madsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top