fbpx
Spaden sat i jorden ved Amalieparken
Amalieparken-spadestik-310816-fotos-af-Kim-Matthai-Leland-19.jpg
Første spadestik blev taget af divisionsdirektør Steen Johannsen fra MT Højgaard, borgmester Henrik Rasmussen (K) og projektudviklingschef Bjarne Erik Sørensen fra ejendomsinvesteringsselskabet DADES. Foto: Kim Matthäi Leland
VALLENSBÆK. Onsdag blev det første spadestik taget til yderligere fem punkthuse i Amalieparken i Vallensbæk

Der var både høj sol og ditto humør, da det første spadestik blev taget til de nye punkthuse onsdag formiddag.
De fem nye huse kommer til at indeholde i alt 120 lejligheder med altaner og fællesarealer.
Desuden bliver der etableret et parkanlæg, som både de nye og de eksisterende beboere vil få glæde af.
Maskinerne er nu startet op, og byggeriet fortsætter frem til ultimo august 2018, hvor det sidste hus er færdigt.
I sin tale sagde borgmester Henrik Rasmussen blandt andet:
– Jeg synes, det er rigtig dejligt, at der kommer endnu flere attraktive boliger i Vallensbæk. Og jeg er særligt glad for, at der med dette projekt også kommer en park, som vil være til stor glæde for både børn og voksne i Vallensbæk.
Divisionsdirektør Steen Johannsen fra MT Højgaard glædede sig også over, at arbejdet nu for alvor kunne gå i gang:
– 1. august startede MT Højgaard så småt her på byggepladsen, og i dag er indhegning af pladsen lavet, og udgravning for de to første blokke er startet. Her i starten af byggefasen er det primært jord- og beton-arbejde, som udføres. Det syner ikke af meget, men det er hele fundamentet for byggeriet. I november begynder de første beton-elementer at rulle ind på pladsen, og den første blok forventes at stå klar i efteråret 2017. De øvrige blokke færdiggøres med et interval på et par måneder, og sideløbende bliver parkanlægget etableret. Hele byggeriet forventes at stå færdigt i efteråret 2018.

Bygger tæt på andre
Ifølge Vallensbæk Kommune er folkene fra entreprenørfirmaet MT Højgaard meget opmærksomme på, at de bygger tæt på de eksisterende boligblokke, og derfor sørger de for at inddrage og informere naboerne samt den nærliggende daginstitution, der vil blive indbudt til et informationsmøde i næste uge.
Noget Steen Johannsen fra MT Højgaard også er meget opmærksom på, slog han fast i sin tale:
– Beboerne og omgivelserne her ved byggeriet ønsker MT Højgaard også at have et godt forhold til. Der uddeles løbende orienteringsbreve til beboerne, blandet anden inden vi rykkede ind på pladsen, og efterfølgende da der blev etableret en ny midlertidig udkørselsvej for to af de eksisterende blokke. Den 9. september har MT Højgaard inviteret til orienteringsmøde for beboerne her på byggepladsen. Her vil vi orientere nærmere omkring tidsplan, blokkene og parkanlægget. Men vi inviterer også til en åben dialog om de gener, som en byggeplads oftes genererer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top