fbpx
Nyt sted at træne i Vallensbæk
DSC_0141.jpg
Camilla Aisha Alto er centerleder i det nye Fitness World træningscenter i Stationstorvet i Vallensbæk. Det åbnede mandag. Foto: Heiner Lützen Ank
VALLENSBÆK. Mandag åbnede Fitness World på Vallensbæk Stationstorv, og der var tryk på fra morgenstunden

– Er det i orden, jeg lige ordner det her først?
Der er lige en rød løber, der skal rulles ud, nogle kartonner med drikkevarer, der skal stilles på plads og en kunde, der skal have svar på et spørgsmål, inden Camilla Aisha Alto, centerleder i Fitness World, kan vise rundt.
Men det er også mandag morgen og kun tre timer siden, Camilla Aisha Alto og det øvrige personale tog imod de første gæster i det nye træningscenter.
Køen ved skranken, hvor man bliver medlem, er konstant, og faktisk har der været kø fra aller første færd, fortæller Camilla Aisha Alto:
– Vi åbnede kl. 5.30. Men allerede et kvarter før stod den første ældre dame her. Hun ville være sikker på, at hun var den første, så hende fandt vi en gave til.

Det skal være rart
Fitness World er blandt de første, der rykker ind i de nye bygninger på Stationstorvet i Vallensbæk, og Camilla Aisha Alto har forud for indflytningen haft en god fornemmelse:
– Jeg har gået rundt i området i ugerne forud, og når jeg har talt med folk, er der mange, der har spurgt interesseret til, hvordan det kom til at se ud, og hvornår vi åbnede, så derfor er bare fedt at komme i gang.
Forud for åbningen har Camilla Aisha Alto især brugt sociale medier til at fortælle om det nye sted:
– Jeg har for eksempel brugt Facebook meget til at fortælle om stedet, og så har vi også haft en del konkurrencer. Det har fungeret godt.
Nu er Fitness World så endelig kommet i gang, og de nye brugere af stedet kan i hvert fald forvente to ting, når de kommer på besøg, fortæller Camilla Aisha Alto:
– Det skal være er rart sted at komme. Man skal føle sig velkommen. Det er noget, jeg går utrolig meget op i. Og en anden ting, man sikkert kommer til at mærke, er, at jeg meget godt kan lide at tale med folk. Jeg kan bare godt lide at hygge om folk og snakke med det. Det kommer forhåbentligt til at skabe en god stemning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top