fbpx
Musik og leg i Egeparken
børnekulturfestival.jpg
Der var masser af glade børn i Egeparken i torsdags. Foto: Peter Storm Hansen
GLOSTRUP. Humøret var højt på årets Glostrup Børnekulturfestival i Egeparken torsdag 8. september, hvor børn og voksne fra byens daginstitutioner deltog

Det var en flok glade og forventningsfulde Glostrup-børn, der valfartede til Egeparken i torsdags for at deltage i den årlige Børnekulturfestival.
Solen skinnede fra en skyfri himmel og parken var fyldt med aktiviteter, og således lå alt parat til endnu en sjov kulturfest med Glostrups børn.
Omkring 700 børn besøgte festivalen, der samler børn i alderen 0-6 år fra kommunens daginstitutioner og dagplejere. Glostrup Børnekulturfestival blev i år afholdt for tolvte gang, og igen i år var festivalen bygget op omkring børnenes, foreningers og andre institutioners aktiviteter. Alt imens bidrog professionelle instruktører med workshops på festivalpladsen og underholdning på scenen.
Festivalpladsen åbnede klokken 10, hvor borgmester John Engelhardt bød velkommen på scenen. Og efter den traditionelle festivalsang gik aktiviteterne i gang, og et mylder af børn gik fra bod til bod.

Musiktema
I år havde festivalen temaet ”Musikken i kroppen”, hvilket prægede mange af aktiviteterne. Børnene kunne blandt andet bygge deres egne musikinstrumenter, være med til at spille afrikansk tromme-musik og deltage i forskellige bevægelseslege. På scenen underholdte musikgruppen Tigertræning, mens børnene demonstrerede deres sangtalenter på festivalens Åben Scene.
Efter en lang og begivenhedsrig dag lukkede festivalen, og de mange trætte børn tog efter en oplevelsesmættet dag tilbage til institutionerne eller blev hentet af deres forældre.
Glostrup Børnekulturfestival er arrangeret af repræsentanter fra Glostrup Bibliotek, Glostrup Sogn og daginstitutioner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top