fbpx
Imerco åbner i centret
Imerco.jpg
Her gør Imerco klar til at åbne. Foto: Jesper Ernst Henriksen
GLOSTRUP. Imerco fortsætter med at udvide i Storkøbenhavn og nu er turen kommet til Glostrup Shoppingcenter, hvor de åbner i morgen, torsdag den 29. september

Efter butiksåbningen på Fisketorvet i maj åbner Imerco to nye butikker i Storkøbenhavn, nemlig i Glostrup Shoppingcenter og Frihedens Butikscenter i Hvidovre. Begge butikker slår dørene op til en åbningsfest torsdag den 29. september klokken 9.

I moderniserede lokaler
Butikken i Glostrup Shoppingcenter er på 448 kvadratmeter og har en fantastisk beliggenhed lige ved Føtex. Butikken har fået en helt ny glasfacade, som giver mere lys og luft i butikken. Så det er et moderne og ny renoveret lokale, Imerco flytter ind i.
– Åbningerne i Glostrup og Hvidovre er en vigtig del af en strategisk plan om at øge vores position som Danmarks førende isenkramkæde. Vi udbygger vores position i Storkøbenhavn, hvor vi i forvejen har butikker i blandt andet Rødovre Centrum og Albertslund. Vi tror på, at de fysiske butikker stadig har en fremtid, selvom online salg generelt er i fremgang. Vores webshop, imerco.dk, er også i markant vækst, men vi fastholder strategien om at åbne nye butikker de helt rigtige steder og renovere eksisterende, siger adm. direktør Frederik Brønnum.

Førende kæde
Imerco er den førende butikskæde til køkken og bord og tilbyder Danmarks største udvalg af varer og brands inden for disse kategorier, oplyser kæden. Derudover har Imerco en lang række brands, der ikke kan købes andre steder. Varesortimentet i Glostrup Shoppingcenter og Frihedens Butikscenter er også en god blanding af de populære og kendte brands som Royal Copenhagen, Kähler og Rosendahl samt Imercos egne brands blandt andet Cook & Baker, Casa og det helt nye, unikke norske retro designikon Cathrineholm.
– Vores strategi med at åbne nye butikker og flytte andre til bedre placeringer skulle gerne resultere i, at vores kunder får en god oplevelse, når de besøger vores butikker. Vores mission er at skabe appetit på livet, og her spiller butiksoplevelsen en afgørende rolle, afslutter Frederik Brønnum.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top