fbpx
Gratis koncert i Glostrup Bio
musikor2.jpeg.jpg
Glostrup Musikor ved en tidligere koncert. Foto: Glostrup Musikor
GLOSTRUP. Glostrup Musikor optræder med band i Glostrup Bio på lørdag klokken 15 og der er gratis adgang

Glostrup Musikor er et damekor, som synger rytmisk popmusik af nyere dato. Koret har 22 medlemmer med en aldersvidde fra 29 til 80 år. De synger et bredt blandet rytmisk repertoire blandt andet ”Olivia” af Rasmus Seebach, ”Pricetag” af Jessie J og ”Josephine” af Teitur. Koret hører under Glostrup Kommune og øver en gang om ugen i Aktivitetscenteret på Sydvestvej i Glostrup.
Glostrup Musikor laver en del koncerter og plejer at blive akkompagneret af en pianist. Det fungerer rigtig godt, men i anledning af Glostrup Byjubilæum har koret fået støtte af Glostrup Kommune til at kaste sig selv ud i en ny udfordring, hvor de bliver akkompagneret af et fuldt rytmisk band og synger uden noder.
Det sker i Glostrup Bio på lørdag den 1/10 klokken 15.
De sange, koret synger, lægger op til et rytmisk akkompagnement, da det drejer sig om stærk popmusik med en fængende melodi, som vil fremstå endnu stærkere bakket op af både trommer, bas og guitar m.m. Den kommende koncert har givet koret mulighed for at arbejde med blandt andet performance, tænke i nye koncertopstillinger og udenadslære af tekster. Samtidig skal koret også prøve kræfter med at synge med lyd og mikrofoner på scenen i biografen, og koret vil komme ”udover scenekanten” med den power og energi, bandet vil hjælpe med at generere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top