fbpx
Frimærkeklub fyldte rundt
GLOSTRUP. Glostrup Frimærkeklub fylder i år 75 - det blev fejret med et stykke smørrebrød og en øl og snaps

Glostrup Frimærke Klub er uden tvivl en beskeden forening. De er ikke medlem af landsforbundet for frimærkeklubber, fordi det vil forøge kontingentet for de få medlemmer alt for meget. I stedet arrangerer de selv byttearrangementer med andre frimærkeklubber på Vestegnen. Og da de for nylig skulle markere, at foreningen har eksisteret i 75 år, så var det heller ikke med en kæmpe fejring.
– Vi tog et ekstra stykke smørrebrød og en øl og en snaps, siger Henning Jørgensen, der er et af de medlemmer, der har været med længest.
– Jeg har været med i 54 år. Vi er to nuværende medlemmer, der meldte os ind samtidig. Det startede med, at vi købte et hæfte sammen. Vi havde besluttet, at vi højest ville give 100 kroner på auktionen, men vi fik det til 75, så det var en god pris.
Foreningen mødes to tirsdage om måneden og bytter frimærker i Glostrup Fritidscenter.
– Har du tidligere samlet på frimærker, men har tabt interessen, men har gemt mærkerne, så find dem frem og kom og besøg os, siger Henning Jørgensen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top