fbpx
Døgnrapporten uge 39
HELE OMRÅDET. Uddrag af døgnrapporten fra Københavns Vestegns Politi

Bilbrand
BRØNDBY.
Onsdag den 21. september kl. 20.50 blev det anmeldt, at der var brand i en personbil på Ulsøparken i Brøndby. Brandvæsnet var på stedet, da politiet ankom, hvor de var i gang med at slukke den udbrændte bil. Branden er angiveligt påsat.

Indbrud i personbil
GLOSTRUP.
Fredag den 23. september mellem kl. 19.15-20.15 brød en ukendt gerningsmand ind i en personbil på Kirkepladsen i Glostrup ved at knuse en af bilens sideruder og stjal en taske med personlige ejendele.

Indbrud i personbil
VALLENSBÆK.
Torsdag den 22. september kl. 6 blev det anmeldt, at en ukendt gerningsmand havde brudt ind i en personbil på Ørnebo i Vallensbæk. Vedkommende fik adgang til bilen via en siderude og stjal herefter bilen navigationssystem.

Ung mand kørte påvirket
GLOSTRUP.
Torsdag den 22. september kl. 22.05 blev en personbil bragt til rutinemæssig standsning på Sydvestvej i Glostrup, hvor den 22-årige fører blev sigtet for at køre under påvirkning af euforiserende stoffer. Han blev ligeledes fundet i besiddelse af en mindre mængde narkotika.

Ung mand kørte uden førerret
BRØNDBY.
Fredag den 23. september kl. 21.35 blev en personbil bragt til rutinemæssig standsning på Engager i Brøndby, hvor føreren, en 23-årig mand, blev sigtet for kørsel uden førerret, da han endnu ikke har taget kørekort.

Mand udsat for tricktyveri
GLOSTRUP.
Onsdag den 21. september omkring kl. 11.30 blev en 57-årig mand udsat for tricktyveri på Bøgevej i Glostrup, da en personbil med tre personer kørte op på siden af ham, og en af passagererne spurgte om vej til et apotek. Som tak for hjælpen gav de manden en halskæde om halsen, hvorefter de kørte fra stedet. Kort tid efter opdagede manden, at han havde fået stjålet sin egen guldhalskæde.

Han beskrev de tre gerningsmænd som:
A: Mand med anden etnisk baggrund end dansk, 30-35 år, ca. 170-175 cm. høj, kraftig af bygning med sort hår og var iført en lysegrå T-shirt og mørke bukser. Manden talte dansk med accent.
B: Kvinde med anden etnisk baggrund end dansk, 55-60 år, ca. 160 cm. høj, kraftig af bygning med brunt, kort hår og var iført en gammeldags, blomstret kjole, der gik ned til anklerne samt et tørklæde over håret.
C: Mand med anden etnisk baggrund end dansk, 30-40 år, ca. 180-190 cm. høj, kraftig af bygning med sort hår og fuldskæg. Han var iført e blå T-shirt og mørke bukser og talte dansk med accent.

Indbrud i supermarked
VALLENSBÆK.
Mandag den 26. september omkring kl. 03.17 skaffede ukendte gerningsmænd sig adgang til et pengeskab i et supermarked på Vallensbæk Stationstorv. Gerningsmændene brød ind i naboforretningen, der er ved at blive opført, hvorefter de brød gennem flere vægge, til de nåede frem til det lokale, der støder op til forretningen. Muren til forretningen var tilmed gennembrudt, hvorfra gerningsmændene havde mulighed for at skære bagsiden af butikkens pengeskab op med en vinkelsliber.

Dame udsat for tasketyveri
GLOSTRUP.
Onsdag den 21. september kl. 21.55 blev en 42-årig dame udsat for tasketyveri ved Byparkvej i Glostrup, da to unge mænd tog kontakt til hende ved et busstoppested. Den ene mand gik hen til og hende og spurgte, om hun vidste, hvornår bussen kom, hvorefter han rev tasken ud af damens hånd og løb. De formodentlige gerningsmænd blev anholdt af politiet kort tid efter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top