fbpx
Danmarksmesterskab afholdes i Glostrup
Danmarksmesterskab.jpg
Der vil være to lokale hold med til Danmarksmesterskabet i Glostrup. Foto: Anette Tinghus
GLOSTRUP. Glostrup Special, som er en idrætsklub for udviklingshæmmede, er på lørdag den 24. værter ved DM i fodbold for udviklingshæmmede

Arrangementet skal ses som handicapidrættens lokale bidrag til at fejre Glostrup by’s 825 års jubilæum.
Hundreder af fodboldhold fra hele landet har over året gennem et indledende spil kæmpet om at kvalificere sig til slutspillet. 32 hold har gjort det så godt, at de nu er med i slutspillet og skal nu over en række kampe på dagen dyste om Danmarksmesterskabet i seks forskellige rækker.
Glostrup Special er vanen tro rigt repræsenteret ved slutspillet med to hold, som der er store medaljeforhåbninger til.
– Det er et meget stort arrangement, som vi har påtaget os, og vi er meget taknemmelige over opbakning fra både erhvervsliv og frivillige. Rart med en sådan opbakning til en idræt, der normalt ikke har den store bevågenhed, siger Anne Tinghus, som udover at være kasserer for Glostrup Special også har påtaget rollen som arrangementsansvarlig.
De første kampe starter klokken 10 og vil forsætte frem mod medaljeoverrækkelsen, der forventes at finde sted klokken 17 og foretages af viceborgmester Flemming Ørhem.
– Kom gerne forbi Glostrup Idrætspark i løbet af lørdagen. Jeg garanterer for, at der vil være action fra start til slut, lover Anne Tinghus.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top