fbpx
Cykeltrængsel omkring stadion
C813960.jpg
Der var gratis billetter til alle, store og små, der havde taget cyklen til fodbold på Brøndby Stadion søndag. Foto: Brøndby Kommune
BRØNDBY. Overvældende mange havde søndag taget imod opfordringen om at ankomme på cykel til Brøndby Stadion og dermed få gratis adgang

I søndags blev Brøndbys Supercyklesti langs Gammel Køge Landevej lanceret efter alle kunstens regler.
Dagen stod i jernhestens tegn, og fodboldklubben Brøndby IF havde valgt at bidrage til festen, og derfor fik alle, der ankom på cykel til stadion, gratis adgang til dagens kamp mod OB.
Nogle ankom til stadion med borgmester Kent Magelund (S).
Med et følge på cirka 30 cykelglade Brøndby-borgere kørte han fra Brøndbyøster Station en time før kampfløjt og blev fulgt hele vejen af TV2 Lorry.

Cykelparkering fyldt
Ikke færre end 1.500 personer havde valgt at tage cyklen til stadion, og området summede af familier, unge, voksne og ældre, da cyklerne blev parkeret og de gratis billetter indløst.
Flere kom langvejs fra, og tre af dem fik en ekstra oplevelse, da de i pausen kom ind på plænen med Kent Magelund og Kim Vilfort og deltog i en quiz arrangeret af Supercykelstierne og BIF. Vinderen gik derfra med en ny cykel.
Supercykelstierne havde til dagen lejet 1.000 cykelstativer, der var placeret ved to indgange på stadion. Her delte Supercykelstierne sadelcovers, chokolade og cykelkort ud, mens Rencykel sørgede for at give alle, der havde lyst, en gratis cykelpudsning, luft i dækkene og olie til kæden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top