fbpx
Brøndby på 2. pladsen
10.-Louise-Kristiansen.jpg
Louise Kristiansen scorede to mål mod Kolding. Foto: Brøndby IF
SPORT. Brøndbys kvinder vandt i lørdags over KoldingQ, men måtte afgive førstepladsen alligevel

Lørdag eftermiddag var der kamp på bane 2 på Brøndby Stadion, hvor Brøndby tog imod KoldingQ i 3F Ligaen. Det var en kamp, som Brøndby trak sig sejrrigt ud af, skriver de på deres facebook.
– Overbevisende sejr til vores hold over et tamt KoldingQ mandskab. Vi var dominerende i hele kampen og med to mål hver af henholdsvis Louise Kristiansen og Simone Boye fik vi en velfortjent sejr i hus. Det lykkes KoldingQ’s Lotte Troelsgaard at passere Katrine Abel en enkelt gang efter et kontraangreb. Slutresultatet blev 4-1, skriver de.
Rivalerne fra Fortuna Hjørring spillede også lørdag, og de vandt 9-3 over Varde. Dermed overhaler Fortuna Hjørring Brøndby på førstepladsen med en bedre målscore, begge hold har 15 point i fem kampe.

Champions League
I den forgange uge har der også været lodtrækning til næste runde af Champions League. Her skal Brøndby møde SKN St. Pölten Frauen fra Østrig i Round of 32.
– Vi kender dem ikke så meget, men der var nogle, der var sværere på papiret, og nogle der var lidt lettere, men jeg tror, vi skal være meget godt tilfreds, sagde cheftræner Per Nielsen lige efter lodtrækningen til klubbens facebookside.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top