fbpx
Ali Koc og de andre frivillige blev fejret
Ali-og-borgmester.jpg
Ali Koc vandt søndag årets frivilligpris på det sociale område. Her får han prisen overrakt af Kent Max Magelund (S), borgmester i Brøndby. Foto: Lisbeth Barkholt Hansen
BRØNDBY. Søndag blev de frivillige i Brøndby fejret. Ali Koc blev fejret lidt ekstra, for han vandt årets frivilligpris

Søndag var 130 personer klar til at klappe, da borgmester Kent Max Magelund (S) havde kaldt de tre nominerede til årets frivilligpris på det sociale område op på scenen: Lene Bune, Eva Frydkjær og Ali Koc.
Og vinderen af prisen blev Ali Koc.

Fortsatte efter børnene
Ali Koc har igennem mange år været frivillig. Han startede i de institutioner hans børn gik i, og blev ved med at hjælpe til længe efter de stoppede.
Det har været Børnehuset Lærkebo, Dyregården Søholt, Børnenes Rejsebureau, Brøndby Ny Rideklub, Store Legedag, og nu også Genbrugsbutikken 13 i Tranemosegård, afdeling 13 i Brøndby Strand.

De frivillige blev fejret
Prisen blev uddelt ved en brunch, kommunen havde arrangeret for alle frivillige på det sociale område i anledning af Frivillig Fredag. Det er første gang, at så mange frivillige på det sociale område var samlet, og snakken gik på kryds og tværs, mens maden blev nydt.
Musiker Lucas Tuan kom og fik deltagerne til at synge gospel, så taget var ved at flyve af.
Den sidste sang var This little light of mine – I’m gonna let it shine. Lucas Tuan bad om input til et ekstra vers, og det blev til Volunteer everywhere – we’re gonna let them shine.
En af dem, der var med til fejringen, var Kaare Pedersen, formand fra Ældresagen i Brøndby, der under arrangementet rejste sig og sagde:
– Jeg synes, det er dejligt, at kommunen viser, at de værdsætter de frivilliges indsats på denne måde. Jeg håber, at successen kan gentages næste år.”

Borgmestertak
I sin tale takkede Kent Max Magelund de frivillige:
– Jeg ved, at der hver dag foregår mange aktiviteter, hvor I, der er her i dag, og andre der ikke kunne være her, kaster jeres kræfter, hænder, energi og gode humør i spil. Det håber vi, I vil blive ved. Jeres indsats betyder så meget for dem, I er sammen med og forhåbentlig også for jer. Jeres bidrag er et uerstatteligt supplement til den velfærd, som vi er sammen om at skabe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top