fbpx
Tour De Vest kører igen
tourdevest.jpg
Rytterne kører snart ud på Tour de Vest igen. Foto: Sportsaktiviteter.dk
GLOSTRUP. Det er snart tid til det årlige motionscykelløb Tour de Vest, der afholdes den 4. september

I år er starten af Tour de Vest rykket tilbage til sit oprindelige udgangspunkt ved Glostrup Hallen. Her vil man kunne opleve cykelløbet og stemningen, når rytterne drager afsted og kommer tilbage på opløbsstrækningen på Stadionvej, som i dagens anledning er lukket for gennemkørsel mellem kl. 9.30 og 16.
Igen i år er der tre distancer på henholdsvis 25, 70 og 120 km. Så der er både noget for hele familien, dem der godt kan lide at cykle lidt længere og super motionisterne. På alle ruter er der flot natur og gode veje og stier at køre på. Ruterne er afmærket, og på de lange distancer er der følgebiler og race marshalls. Der er også depoter på alle ruter, hvor deltagerne kan få lidt ny energi til resten af turen.
Til at afvikle et cykelløb som Tour de Vest, er der cirka 40 mand i gang under hele løbet. Det kan kun lade sig gøre, fordi man har nogen gode samarbejdspartnere som for eksempel årets hovedsponsor Sydbank. Fra den 29. august og ugen ud, vil man kunne hente sin startpakke til løbet i Sydbank på Hovedvejen i Glostrup. Til de første 200, der henter, har Sydbank sørget for en ekstra lille gevinst.
Tilmeldingen har været i gang længe, og igen i år bliver det er stort felt. Man kan tilmelde sig helt frem til den 2. september.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top