fbpx
Tidligere AGF fan
Lars.jpg
Lars Thomsen tog til Brøndby i starten af 80’erne for at se AGF spille - og blev Brøndbyfan. Foto: Jesper Ernst Henriksen
FODBOLD. Lars Thomsen er født i Aarhusforstaden Åbyhøj, men da han tog til Brøndby for at se fodbold, blev han brøndbyfan

Hvad var din første Brøndbykamp?
– Jeg er 50 år gammel, og det var, da jeg var omkring 16 år. Det var Brøndby mod AGF. Jeg var lige flyttet herover fra Åbyhøj. Dengang havde jeg lidt sympati for AGF. John Stampes far var min træner i Åbyhøj. Så var jeg ude og se dem på Brøndby Stadion, og der gik Brøndby i blodet på mig fra dag 1.

Hvad er din største oplevelse med Brøndby?
– Der har været mange. Den største var nok Schalke 04 kampen. Jeg havde også været nede og se kampen i Tyskland. Det var så mervepirrende at se den straffesparkskonkurrence på Brøndby Stadion. Det var også den sidste sæson, hvor jeg stod på Sydsiden, derefter ville dem jeg stod sammen med over på langsiden, hvor jeg sidder nu.

3 kommentarer om “Tidligere AGF fan”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top