fbpx
Stort optog førte folk til festival
Festivaloptog1.jpg
Langs hele ruten var folk mødt op for at se optoget. Foto: Jesper Ernst Henriksen
GLOSTRUP. Festlighederne lørdag i Glostrup startede med morgenmad foran rådhuset og et stort optog til stadion

Allerede lørdag morgen var der aktivitet i Glostrup, da byens 825-års jubilæum skulle fejres med en stor festival. Foran rådhuset samledes folk fra klokken ni om morgenen til en stor fælles morgenmad under åben himmel, der heldigvis var helt klar blå. De fleste, der sad har, var medlemmer af alle byens foreninger. De skulle nemlig gå med i det store optog, der i en cirka 500 meter lang slange førte folk fra rådhuspladsen til stadion, og undervejes fik spærret det ellers heftigt trafikerede ringvejskryds.
Forrest gik Københavns Postorkester og spillede marchmusik, og bagved gik foreningerne en efter en med et skilt med deres navn og i mange tilfælde lidt show, der viste, hvem de var. Bueskytterne havde bue og pil med, gymnasterne lavede vejrmøller nærmest halvdelen af vejen til stadion, der var heste og selvfølgelig masser af flag og faner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top