fbpx
Sommerferien sluttede med håndbold
Håndbold-2.jpg
I Brøndby Håndbold Klub har man haft fokus på uddannelse af unge trænere. Flere af dem var med på håndboldskolen i den sidste weekend af sommerferien. Foto: Brøndby Håndbold Klub
SPORT. I den sidste weekend i sommerferien stod den på håndbold for 26 børn

Brøndby Håndboldklub afsluttede sommerferien med DHF´s Håndboldskole SKUM for årgang 2006-2009 i den sidste weekend af skoleferien.
Der var 26 drenge og piger tilmeldt til en weekend med håndbold, leg og gode oplevelser.
Brøndby HK have fem erfarne trænere og otte unge, nye trænere, der styrede løjerne. De mange trænere gav mulighed for at få den rigtige teknik på plads hos spillerne.

Teknik og flødeboller
Spillerne var inddelt i tre grupper, og træningen foregik på både lille og stor bane i Schneekloth-hallen og Stadionhal 1. Der blev øvet både forsvar og angreb, forskellige skudteknikker og finter.
En af lektionerne var Tons og Teknik, hvor man styrker børnenes fysik i børnehøjde gennem fysisk prægede lege.
Søndagen blev afsluttet med kampe og flødebolle-løb, hvor gribe- og kasteteknikken hos spillerne blev trænet.

De unge trænere
Brøndby HK gennemførte sidste år et forløb i samarbejde med håndboldforbundet med at uddanne mange af klubbens unge spillere til trænere. De er nu tilknyttet U8 og U10 til vinterturneringen.
– Det er vigtigt, at vi hele tiden i foreninger uddanner unge trænere, så vi har muligheden for at have flere trænere til hvert enkelt hold. Vi håber så, at de unge trænere bliver ved med at være trænere hos os, når de bliver ældre, så de kan træne andre hold i klubben også. Det er i hvert fald dejligt, at vores store ungdomsspillere bruger deres fritid på at give gode håndboldoplevelser videre til vores små spillere, siger Chris Hansen, ungdomsrepræsentant i Brøndby HK.

Brøndby HK afholder håndboldskole igen i 1. uge og sidste weekend af skolesommerferien i 2017.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top