fbpx
Politikerne er fælles om fodbolden
FODBOLD. Det går godt for Brøndby igen, og det er vigtigt for især én Brøndbyfan. Morten Bødskov er fast på Brøndby Stadion, og med en arbejdsplads med folk fra hele landet er det vigtigt at have håneretten

Brøndby har lige vundet 4-0 over sidste års sølvvindere fra SønderjyskE. Foran Brøndby Supports faste mødested Hytten sidder Lars Thomsen og Robert Sørensen. De kender hinanden fra kommunalbestyrelsen i Glostrup. Lars er fra Venstre, og Robert er fra Enhedslisten, men de er enige om at følge Brøndby og svinger godt sammen.
– Jeg går til fodbold med Robert. På trods af, at vi er politisk uenige, så er vi menneskeligt på bølgelængde og fodboldmæssigt enige, siger Lars Thomsen.
– Vi fandt ud af, at vi begge havde sæsonkort, men sad forskellige steder på stadion. Så kunne vi lige så godt sidden sammen. Det er en fin pause fra kommunalpolitik, siger Robert Sørensen.
Men kommunalpolitik bliver også nævnt på stadion.
– Eneste regel er ingen koner eller kærester. Vi snakker politik ind i mellem, men vi laver ikke aftaler, siger Robert Sørensen.

Går godt igen
Et andet politisk makkerpar, der tager en pause fra politik for at sidde sammen på stadion, er Morten Bødskov, der er medlem af Folketinget, og Kent Magelund, der er borgmester i Brøndby. Lige til kampen mod SønderjyskE har Kent været nødt til at melde afbud, så Morten Bødskov sidder sammen med en øvrig gruppe foran 1964. For ham er det vigtigt, at Brøndby nu kan få lidt håneret tilbage.
– På Christiansborg er der jo politikere fra hele Danmark. I de seneste år, er jeg som Brøndbyfan blevet ydmyget af folk der holder med SønderjyskE eller Aab. Man kan bare kigge på de sociale medier, den her start har givet os en hvis overhånd, siger han.
Lars Thomsen er også glad for de nye takter i Brøndby, der minder ham om de første år som Brøndbyfan.
– Det er svært at acceptere, at vi taber, men hvis vi taber, så skal spillerne have givet sig 110 procent. Jeg kan mærke, at Brøndby er på vej tilbage. Alexander Zorniger har styr på holdet. Jeg synes fandme, det ser godt ud, siger han.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top