fbpx
Ny Sushi i centret
Sushi1.jpg
Jakob Marino og Karam Ayad er franchisetagere i butikken i Glostrup, og Sinne Lagrolet er stifter af Sushimania. Foto: Jesper Ernst Henriksen
GLOSTRUP. Sushimania er på vej til Sjælland og åbner den første restaurant i hovedstadsområdet i Glostrup Shoppingcenter

Tirsdag i næste uge åbner et nyt sushisted i Glostrup. Lige overfor Føtex i Glostrup Shoppingcenter åbner Sushimania sin 12. butik i Danmark. Det er Jakob Marino og Karam Ayad, der er franchisetagere i den nye butik.
– Vi har god succes med at ligge i centrene, så da vi fik tilbudt placeringen her i Glostrup Shoppingcenter, sagde vi selvfølgelig ja, siger Jakob Marino.
Selvom der er andre sushisteder i Glostrup, så mener Jakob Marino, at der er plads til Sushimania.
– Vi har stor succes i Jylland og er ved at ekspandere på Sjælland. Det her bliver vores anden butik på Sjælland, den første ligger i Slagelse. Vi mener, at vores koncept mangler i Glostrup, siger Jakob Marino og forklarer, hvad der gør Sushimania speciel.
– Vores koncept er pick and mix, ligesom med bland selv slik. Man kan vælge sushi helt ned til det enkelte stykke og behøver ikke købe en bestemt menu, siger han.

Frisk og uden madspild
Butikken i centret er netop nu ved at blive færdig. Den er helt åben, så kunderne ikke kun kan se kølemontren med den friske sushi, men også alt det, der foregår bagved, lige fra kokkens tilberedning til opvasken. Der bliver også et lille hjørne, hvor man kan stå og spise sin sushi, men det primære er takeaway. På sigt vil de også tilbyde udbringning.
– Vi vil gerne have, at kunderne kan følge med i hele processen, for vi har ikke noget at skjule. Vi bruger kun friske råvarer, og alt vores fisk er certificeret, så bestanden holdes ved lige. Alle Sushimania arbejder på at undgå madspild og har aftaler med varmestuer eller herberger, siger Jakob Marino.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top