fbpx
Mange har kigget på bymidte-planer
oversigt2.jpg
Der har været mange til debat om bymidten i Glostrup Shoppingcenter. Foto: Jesper Ernst Henriksen
GLOSTRUP. Det har i løbet af sommeren været muligt at se de planer for bymidten, som kommunalbestyrelsen har lagt frem, på nogle plancher i Glostrup Shoppingcenter

Midt i Glostrup Shoppingcenter har man de seneste måneder kunnet se de planer, som kommunalbestyrelsen har lagt frem for udviklingen af bymidten. Mange er stoppet op og har kigget på plancherne, og en del har også benyttet muligheden for at debattere med politikerne. De har flere lørdage stået i centret, klar til at svare på spørgsmål og tage debatten med borgerne.
– Folk har kigget og set interesseret ud. Men vi er jo stadig på et meget tidligt stadie, det kan være svært at forholde sig til planerne. Nogle har måske også holdningen, at det bliver alligevel ikke til noget, siger John Engelhardt, der var med i centret i lørdags.
Her mødte han også nogle af de berørte borgere på Solvej, der tidligere har været omtalt her i Folkebladet.
– Jeg har haft en god dialog med de berørte husejere. For mig er det vigtigt at åbne op for dialogen, sagde han.
I lørdags var det sidste chance for at møde politikerne til debat i centret, men der vil senere i august og september være mulighed for yderligere debat, når kommunen holder åbne borgermøder om planerne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top