fbpx
Jan stopper som lærer
Jan-Bentsen.jpg
Jan Bentsen stopper efter 39 år som lærer på Vallensbæk Musikskole. Foto: Vallensbæk Kommune
VALLENSBÆK. Jan Bentsen stopper efter 39 år som underviser på Vallensbæk Musikskole

Som helt ung slagtøjslærer startede Jan Bentsen med at undervise på Vallensbæk Musikskole midt i 1970’erne. Men nu er det slut, for Jan Bentsen stopper som slagtøjslærer på Vallensbæk Musikskole. Men det er blevet til 39 gode år som lærer, fortæller Jan Bentsen:
– Det har altid været vigtigt for mig at kunne give de unge noget at gå op i og noget, de kunne dygtiggøre sig i. De har været med til at motivere mig.
Også samarbejdet med forældrene har været godt, siger Jan Bentsen:
– Alle de forældre, som har støttet op omkring børnene og vores projekter samt koncerter, skylder jeg en kæmpe tak. Tak fordi jeg måtte låne jeres børn og tak fordi jeg fik mulighed for, at videregive noget af alt det jeg har lært gennem tiden – nemlig musikken.

1 kommentar om “Jan stopper som lærer”

  1. Ebbe Pedersen siger:

    Nej, dog hvorfor det??? Hvor skal du hen, Jan ????

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top