fbpx
Interesse for rullesport
rullesport1.jpg
Lørdag var der gang i centret, hvor Vesterbro Rulleskøjteklub viste udstyr frem og gav gode råd. Foto: Maria Nube
GLOSTRUP/BRØNDBY. Lørdag kunne folk med interesse for rullesport se udstyr og tale med udøvere i Glostrup Shoppingcenter

I lørdags var Vesterbro Rulleskøjteklub i Glostrup Shoppingcenter for at fortælle om rullesporten.
Her var der mulighed for at få gode råd til sporten og se på forskelligt udstyr. Hvem kender for eksempel forskellen på inliners og speedskaters?
– Vi fik snakket med en masse mennesker og delt en del flyers ud. Der var både børnefamilier og nogle bedsteforældre, der tog en flyer med til deres børnebørn eller nevøer og niecer i målgruppen, fortæller Maria Nube, der bor i Brøndby.

Rullesportsdag for børn
Formålet med at være i Glostrup Shoppingcenter var at gøre opmærksom på en dag med fokus på rullesport, som Maria Nube er ved at arrangere.
– Jeg løber en del på rulleskøjter og sammen med mine børn på 9 og 12 år er jeg med i Vesterbro Rulleskøjte Klub (VRK). De sidste to år har de været med rundt i landet til voksenrulleskøjteløb – dem er der en del af! De fleste voksenrulleskøjteløb er halv- eller helmarathon, men samtidig afholdes som regel også nogle bittemå løb for børn. Senest var vi i Odense d. 21. maj, hvor børnene fik lov at køre 2,5 km og de er helt vilde med det. Men det er altså de voksne der får 99% af opmærksomheden ved alle de andre arrangementer, så jeg har besluttet at lave en dag, der udelukkende er for børn, fortæller hun.
Der har været stor opbakning til arrangementet.
– Min rulleklub, Brøndby Kommune og en masse frivillige har valgt at bakke op om arrangementet, som vi håber bliver en stor succes og gerne en tilbagevendende begivenhed, siger hun.
Rullesportsdagen afholdes den 4. september 2016. Den byder på tre rulleskøjteløb, et løb for løbehjul og et løb for skateboards. Der vil være plads til børn fra 0 til 15 år og på alle niveauer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top