fbpx
Hvad mener du om planerne for bymidten?
Folkebladet spurgte i lørdags de besøgende i centret, hvad de mente om planerne for bymidten

Foto: Jesper Ernst Henriksen

Foto: Jesper Ernst Henriksen


Ole Heidemann:
Det er dejligt med forfriskelse i området. Det er lidt bittert, at der ikke bliver satset mere på almentnyttigt boligbyggeri. Vi står selv og skal bruge noget større. Det er nemt at få en 3-værelses, hvis man kan betale 12.000 om måneden. Det skal ikke bare være billigt, billigt, billigt, det må gerne være kvalitet til en rimelig pris.
Der er rart at der er ambitioner. Det er ikke grimt i forvejen og tilgængeligheden er også fornuftig. Det her kan måske få mig til at blive her i Glostrup i stedet for at flytte til Frederiksberg.

Foto: Jesper Ernst Henriksen

Foto: Jesper Ernst Henriksen


Åge Petersen:
Jeg kan ikke se andet end hærværk mod byen, ligesom inde i byen, hvor Industriens Hus og Skala er blevet elendigt. Hvorfor skal det laves? Kan man ikke bygge udenfor byen, der kan man nemt finde plads til de grimme klodser. Man må godt kunne genkende Glostrup. Jeg ser ingen kvaliteter i Glostrup, men jeg ser genkendelighed. Det er som om, der er et kapløb om at ændre så meget som muligt, det tjener intet formål.

Foto: Jesper Ernst Henriksen

Foto: Jesper Ernst Henriksen


Jette Larsen:
Det jeg ser, det ser godt ud. Der er lidt dødt i Glostrup, de har planer kan være med til at skabe liv. Det kunne være positivt. Og så skal der gøres noget ved 2G, det er jo helt dødt.

Foto: Jesper Ernst Henriksen

Foto: Jesper Ernst Henriksen


Annelene Borup
Det, jeg har kigget på, så meget fint ud. Jeg kiggede på højhuset, der er tegnet ved siden af apoteket, det syntes jeg ikke godt om, første gang jeg så det. Det er nok svært at få Glostrup samlet i midten. Jeg har boet i Glostrup i 55 år, jeg holder af det gamle, men der skal også noget nyt til. Jeg synes, vi har fået meget godt i de seneste år, for eksempel området nede ved McDonald’s.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top