fbpx
Husker 5-0 kampe
mortenbødskov.jpg
Morten Bødskov husker især et par legendariske Brøndbysejre på 5-0. Foto: Jesper Ernst Henriksen
FODBOLD. Det er to legendariske sejre, begge på 5-0, der står klarest i Morten Bødskovs hukommelse

Hvad var din første Brøndbykamp?
– Jeg kan ikke huske den første, men jeg har været Brøndbyfan siden starten af 90’erne. Jeg har været på Sydsiden nogle gange, men det er nogle år siden. Nu har jeg sæsonkort til Loxam, lige ved siden af Brøndbys borgmester Kent Magelund.

Hvad er din største oplevelse med Brøndby?
– Det er nok sejren over Eintracht Frankfurt i 1990. Vi vandt 5-0 på hjemmebane og tabte 4-1 ude, og så var vi videre i Europa. Jeg husker især Uche fra det hold. Han var fantastisk. Jeg husker også 5-0 kampen mod FCK. Der sad jeg lige bag hele den radikale folketingsgruppe med Klaus Bondam og alle dem. De holdt alle sammen med FCK, så der fik jeg håneretten i lang tid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top