fbpx
Gratis morgenmad til jubilæum
GLOSTRUP. I anledning af Glostrup 825 års byjubilæum indbyder Arbejdernes Landsbank borgerne til gratis morgenmad foran Glostrup Rådhus lørdag den 27. august

Der er morgenmad til de hurtige lørdag den 27. august.
– Vi sørger for en rigtig god start på dagen og glæder os til at dele denne festdag med rigtig mange glade foreninger og borgere. Som en bank med en stærk lokal forankring engagerer vi os gerne i lokalsamfundet. Det er en fornøjelse på denne måde at bakke op om byens store jubilæum, siger Anette Meier, som er filialdirektør i Arbejdernes Landsbank i Glostrup.
Morgenmaden vil være fra klokken 9 -11 og til de første 1.000 borgere. Der vil være 500 siddepladser.
– Da vi arbejdede med de første spæde tanker om fejring af Glostrup Byjubilæum var Arbejdernes Landsbank i Glostrup den allerførste virksomhed, som meldte sig på banen til et samarbejde om at festliggøre jubilæet for byens borgere. Ikke alene har banken budt ind med at stå for morgenmad, de støtter også op om at skabe aktiviteter på selve festivalpladsen. Siden har mange andre virksomheder også meldt sig på banen som samarbejdspartnere omkring en række begivenheder. Det er utroligt glædeligt, at erhvervslivet i Glostrup støtter op om byjubilæet, siger Glostrups borgmester John Engelhardt, der sammen med Anette Meier vil være på talestolen foran Rådhuset klokken 9.30 for at hilse godmorgen.

Stort optog
Morgenmaden er en del af en helt forrygende weekend. Allerede fra kl. 9.00 begynder foreninger at møde op ved Rådhuset for at forberede et stort optog. Optoget marcherer klokken 10.30 med et orkester i front og store brandbiler som bagtrop fra Rådhuset ud til Glostrup Idrætspark, hvor den store Glostrup Festival åbner klokken 12.00.
Det er Glostrups foreninger, der har taget initiativ til optoget og alle kan gå med og være med i et helt særligt historisk vingesus, når Hovedvejen for første gang i mands minde lukkes for biltrafik.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top