fbpx
Bustur til fremtidens Brøndby
BRØNDBY. Der skal kigges på byggeprojekter, når Brøndby Kommune i samarbejde med Erhvervssammenslutningen inviterer alle lokale virksomheder på bustur

Formålet med den bustur, Brøndby Kommune og Erhvervssammenslutningen for Glostrup, Brøndby, Vallensbæk og Albertslund, inviterer til i midten af september, er at give det lokale erhvervsliv mulighed for at være på forkant med, hvad der sker af relevante erhvervsrettede tiltag i Brøndby, og samtidig give virksomhederne et indblik i, hvilken betydning det har for dem.
– Vores byudvikling tager fart i disse år, og der sker mange spændende erhvervsrettede tiltag i Brøndby. Så det er helt naturligt, at vi både har intensiveret vores besøg hos de lokale virksomheder, men også selv inviterer ’indenfor’ med en bustur som denne. Hvis vi skal bakke op om vores lokale erhvervsliv, er en dialog om både konkrete planer og perspektiver for udviklingen af Brøndby afgørende, siger borgmester Kent Max Magelund (S).

Se på store projekter
Som en del af programmet vil der være et kort oplæg om de nuværende og fremtidige anlægsarbejder i kommunen, blandt andet udbygningen af Brøndby Strand, et byggeri til mange millioner.
Derefter kører busserne ud til relevante erhvervsområder og byggeprojekter. Turen afsluttes med netværk og dialog med politikere og embedsmænd på Brøndby Rådhus.

Busturen finder sted tirsdag den 13. september 2016 fra kl. 16.00-18.30 med start fra Brøndby Rådhus.
Turen er gratis, men kræver tilmelding på www.erhvervssammenslutningen.dk eller via www.brondby.dk/bustur.
Det er ikke et krav at man er medlem af Erhvervssammenslutningen.
Erhvervssammenslutningen er et netværk for virksomheder i Glostrup, Brøndby, Vallensbæk og Albertslund.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top