fbpx
1000 løb parkstafet
parkstafet2.jpg
Livredderne fra svømmehallen stod for opvarmningen. Foto: Christina Mose
GLOSTRUP. Tirsdag i sidste uge afholdt Glostrup Svømmeklub Glostrup Parkstafet. 250 hold af fire personer og dermed 1000 løbere var ude på ruten på fire km

Solen stod højt på himlen, da Glostrups borgmester John Engelhardt, holdt sin tale som startskud på den årligt tilbagevendende Parkstafet i Glostrup. I år var parkstafetten en særlig udgave, da den markerede starten på fejringen af Glostrups 825 års jubilæum. Præcis klokken 18 blev den første løber på alle hold sendt afsted fra Solvangsparken, hvorefter ruten gik ud på de omkringliggende veje i Glostrup med mål i Solvangsparken. Der var en god stemning i Solvangsparken, hvor deltagerne og tilskuere ankom fra klokken 16. Parkstafetten er blevet en tradition, og alle kan melde sig til løbet. Blandt de deltagne hold var Glostrup Kommune, firmaer i Glostrup, løbeklubber, familier, børnehold fra skolens klubber og GSK/VAT svømmere. De hurtigste hold indenfor de enkelte kategorier kom på podiet og fik tildelt præmier. Der var forskellige aktiviteter i Solvangsparken, som var med til at skabe rammen for alle fremmødte, deltagere som tilskuer. Når man havde heppet eller løbet, var der mulighed for at købe en pølse, deltage i små sjove konkurrencer, eller børnene kunne tage en tur på hoppeborgen. Mange havde tæpper at sidde på, andre havde bestilt plads i telte for at nyde medbragt mad eller bestilt løbspose.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top