fbpx
Vegetarer delte smagsprøver ud
Smagedag-009-1.jpg
Der var smagsprøver fra Dansk Vegetarforenings lokalafdeling på Vestegnen i Superbrugsen. Foto: Dennis Baggers Laursen
BRØNDBY. Der var god interesse for vegetarisk mad, da Dansk Vegetarforening besøgte SuperBrugsen i Brøndby

Søndag den 17. juli var Dansk Vegetarforenings lokalafdeling på Vestegnen ude og lave grøn, vegetarisk mad til kunderne i SuperBrugsen i Brøndby. Der blev blandt andet serveret bønnegryde, vegetariske pølser, nuggets og schnitzler, samt vegansk is. Og ikke mindst den veganske Snickerskage, der er lavet helt uden æg og mælk, tog kunderne varmt imod.
SuperBrugsens kunder var meget positive, og flere blev overrasket over, hvor tæt på rigtig kød de vegetariske nuggets og schnitzler er i smag og konsistens. Mange af kunderne købte en pakke vegetarpølser eller vegetariske nuggets med hjem til middagsbordet, og SuperBrugsen måtte melde alt udsolgt, oplyser vegetarforeningen.
– I Dansk Vegetarforening er vi glade for kundernes positive modtagelse af os og vores mad, og vi er glade for at kunne inspirere folk til at spise mindre kød, til gavn for både dyrene, miljøet og folkesundheden, siger Dennis Baggers Laursen fra Dansk Vegetarforening og fortsætter:
– Vegetarmad behøver hverken at være besværligt, kedeligt eller dyrt. Bønnegryden er eksempelvis ganske hurtig og billig at lave. Og på travle dage kan man købe førnævnte produkter som vegetariske pølser og schnitzler, der bare skal varmes på en pande og serveres med noget tilbehør.
Dansk Vegetarforening arbejder for at gøre Danmark grønnere, og på lokalt plan arbejder DVF-Vestegnen for at gøre Vestegnen mere vegetarvenlig og skabe et lokalt socialt fællesskab for vegetarere, veganere og andre med interesse for grøn mad. Derfor har lokalafdelingen også en række sociale arrangementer, heriblandt en månedlig spiseklub, hvor man mødes, spiser noget god vegetarmad og hygger sig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top