fbpx
Spejdere på sommer”leg”er
Marcus-i-højterne-højopløsning.jpg
Der blev leget på FDF’ernes sommerlejr. Her er det Marcus, der er på vej mod trætoppen. Foto: Helene Flenting
GLOSTRUP OG BRØNDBY. Dette års landslejrsang opfordrede FDF’ere i alle aldre til at lege på livet løs og finde styrke, glæde og sammenhold i leg

FDF kredsene Glostrup og Brøndbyvester var sammen afsted på en 9-dags tur til Sletten ved Julsø den 7. til 15. juli.
Tætpakkede teltklynger i bedste Roskilde Festival-stil dominerede landskabet, men til forskel fra musikfestivallen var regnrender, raftekonstruktioner og ikke mindst lyden af børnelatter overalt i lejren det som udgjorde den altoverskyggende forskel.
Fra Pilte(9-11 år) til Seniorer (15-18 år) og ledere, alle legede og tog på løb med sjove og udfordrende poster, alt fra vand, land og luft blev udforsket og både gruppens samarbejdsevner og alles individuelle styrker og svagheder blev sat på prøve. Det blev tålmodigheden også, da det danske sommervejr lod der gå langt imellem stunderne med sol. Så var det godt at regntøj, gummistøvler og en overdækket lejrplads var at finde.
Blandt de store oplevelser var mange forskelligeartede lejerbål, som afrundede aftenerne, 1-2 timers underholdning enten med en lille hyggelige kreds eller sammen med landsbyens 100 øvrige beboere med mulighed for at danne nye venskaber eller ved de store lejrbål med alle 11.500 FDF’ere samlet som ved landslejrens afsluttende lejrbål, hvor alle dansede og sang sammen. Selv FDF’erne fra Seniorcity kom med.
Seniorcity er kort fortalt en landsby kun for de store, hvor udfordringerne er vildere, fedtfælderne er dybere og lejrkæresterne er flere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top