fbpx
Sommerferien blev sat i gang med håndbold
Håndbold.jpg
I sidste uge arrangerede Brøndby Håndboldklub sommerstævne for 67 børn. Foto: Brøndby Håndboldklub
SPORT. I sidste uge arrangerede Brøndby Håndboldklub håndboldskole. Rekordmange var med

Brøndby HK har i uge 26 afholdt DHFs Håndboldskole for 14. gang.
Denne gang slog klubben rekord i antal deltagere, 67, og antal klubber repræsenteret, nemlig otte. Der var således spillere fra AG, Hvidovre, Ydun, HIK, Lyngby, TIK Taastrup, Vallensbæk og Brøndby. Brøndby HK´s instruktører brugte en uge af deres ferie på håndboldskolen, der sluttede med de traditionelle Nordiske Mesterskaber i Stadionhal 1.

Læring til alle
Spillerne har på kryds og tværs af årgange, køn og kompetencer således tilbragt en uge i håndboldens tegn. Finter, forsvarssystemer, og kontra var sammen med smil og sved på panden opskriften på en uges oplevelser, hvor spillerne fik inspiration og nye venskaber med hjem.
Spillere holdt et højt håndboldniveau, og instruktørerne præsenterede gode øvelser, så alle spillere blev udfordret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top