fbpx
Ny formand i Rotary
GLOSTRUP. Irene Klitbo fra Glostrup har netop overtaget præsidentkæden i klubben, som den første kvinde i klubbens 50 års eksistens

Glostrup-Albertslund Rotary Klub har fået ny præsident, og det er for første gang blevet en kvinde. Irene Klitbo afløser Ivan Skovby Jørgensen.
Klubben er for mænd og kvinder i private og offentlige virksomheder eller selvstændige, som mødes en gang om ugen i Glostrup Park Hotels konferencecenter ved Byparken.
Et af Rotary’s flagskibe er ungdomsudveksling. På landsplan bliver der udvekslet cirka 200 unge hvert år.
– Vi deltager i programmet og i august rejser Aija Kirstine Olsen fra Glostrup til Colombia, og vi modtager Sadie Stevenson fra Canada. Hvert andet år i uge 32 afholder vi Summercamp for 20 unge fra hele verden her i Glostrup. Der er også mulighed for unge mellem 15 – 25 år at søge om et ophold i udlandet i typisk to til tre uger, siger Irene Klitbo.
Hun ser især frem til Glostrups byjubilæum.
– Mit tema for det kommende år er ”Nærhed og Nærvær”. Vi er en del af lokalsamfundet, og deltager selvfølgelig i Glostrups 825 års byjubilæum den 27. august, hvor vi glæder os til at fortælle mere om vores ”Netværk med mening”, siger Irene Klitbo.

Irene Klitbo er ny præsident for Glostrup-Albertslund Roatry Klub.  Foto: Kurt Hollmann

Irene Klitbo er ny præsident for Glostrup-Albertslund Roatry Klub.
Foto: Kurt Hollmann

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top