fbpx
Lisa byder ind på at være borgmester
GLOSTRUP. Socialdemokraterne i Glostrup har valgt borgmesterkandidat til kommunalvalget til næste år. Det er Lisa Ward, der skal stå i spidsen for liste A

Når der til november næste år skal være kommunalvalg i Glostrup, er det Lisa Ward, der er Socialdemokraternes bud på en borgmester.
Det står klart efter en urafstemning blandt partiets medlemmer.
Lisa Ward arbejder til daglig på Glostrup Skole som SFO- og indskolingsleder. Som nuværende kommunalbestyrelsesmedlem er hun i dag medlem af Økonomiudvalget og Social- og Sundhedsudvalget.
Lisa Ward har boet i Glostrup i 37 år og kender således Glostrup særdeles godt.
– Når Socialdemokraterne vælger en spidskandidat, så går vi efter borgmesterposten. Det bliver en kæmpestor opgave, men også en spændende udfordring, som jeg ser meget frem til, siger Lisa Ward.

Vil lytte
På spørgsmålet om, hvad borgerne i Glostrup kan forvente, hvis hun får mulighed for at tage borgmesterkæden om halsen efter næste valg, siger Lisa Ward:
– Jeg vil fremfor alt lytte. Det er vigtigt, at man som politiker kan lytte til borgerne.
Lisa Ward ønsker ikke at pege fingre ad politiske modstandere, men mener, at politikerne generelt kan blive bedre til at lytte:
-Som politiker skal man huske på, at man er valgt af borgerne, og vi kan alle sammen blive endnu bedre til at lytte. Det er i hvert fald noget, jeg vil bestræbe mig på.
En anden ting, Lisa Ward understreger, vil være et bærende element i hendes arbejde, er evnen til at samarbejde:
– Jeg vil arbejde for, at vi i kommunalbestyrelsen kan træffe beslutninger, som alle kan være tilfredse med.
Og så går et andet ord igen, når Lisa Ward skal beskrive, hvordan hun vil forvalte opgaven som borgmesterkandidat og måske borgmester:
– Jeg vil træffe valg, der er kendetegnet ved at være ordentlige. På samme måde skal vi være ordentlige, når vi laver politik med hinanden
Og igen understreger Lisa Ward, at dette ikke skal ses i forhold til det nuværende flertal i kommunalbestyrelsen i Glostrup:
– Der er flere af de ting, Venstre vil, som Socialdemokraterne også vil, og omvendt. Men der kan være forskellige veje dertil.

Bred opbakning
Lisa Ward har både den socialdemokratiske bestyrelse og den socialdemokratiske kommunalbestyrelsesgruppes fulde opbakning, siger formanden for Socialdemokraterne i Glostruop Torben Jensen:
– Vi ser frem til en spændende valgkamp med den helt rigtige kandidat i spidsen.
Lisa

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top