fbpx
Grundlov og likviditet
Leif Meyer Olsen Gruppeformand, Venstre i Glostrup Jens Christian Holland har i Folkebladet en (skræk)vision for området nord for Hovedvejen. Han skriver blandt andet ”Vi gør som sidst, skider på Grundloven”. Det er en alvorlig påstand. Jeg vil gerne have en forklaring på, hvordan vi med Bymidteprojektet i høring overtræder Grundloven? Ydermere antydes, at baggrunden […]

Leif Meyer Olsen
Gruppeformand, Venstre i Glostrup

Jens Christian Holland har i Folkebladet en (skræk)vision for området nord for Hovedvejen. Han skriver blandt andet ”Vi gør som sidst, skider på Grundloven”. Det er en alvorlig påstand. Jeg vil gerne have en forklaring på, hvordan vi med Bymidteprojektet i høring overtræder Grundloven?
Ydermere antydes, at baggrunden for Bymidteprojektet er, at kommunekassen er tom. Det er ikke korrekt.
Der følges månedligt op på likviditeten, og sagen fremlægges på møderne i Økonomiudvalget. Pr. 31. maj var den gennemsnitslige likviditet 110 mio., og ifølge kommunens økonomiske politik skal den ligge i intervallet 6% til 9% af kommunens årlige nettodriftsudgifter, svarende til mellem 88 og 132 mio.
Så vi har absolut ingen likviditetsproblemer.
Vi bruger, hvad vi må ifølge Christiansborg, og alligevel har det borgerlige flertal ad to omgange nedsat personskatten til nu 23,7% – det 7. laveste i Danmark.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top