fbpx
Frivillige søges til FitforKids
fitforkids.jpg
Brøndby søger frivillige, der vil hjælpe børn til en sundere livsstil. Foto: fitforkids.dk
BRØNDBY. FitforKids starter op i Brøndby og søger derfor frivillige, der vil hjælpe 25 børn til en sundere livsstil

FitforKids er en landsdækkende forening, der tilbyder et effektivt og sjovt vægttabsprogram til børn mellem 7-15 år og deres familier. Foreningen har hold i 15 danske byer, og i samarbejde med Brøndby Kommune starter man nu et hold op for 25 Brøndby-børn. Derfor søger FitforKids frivillige, der har to timer om måneden og lyst til at blive en del af FitforKids’ instruktørteam.

Bliv uddannet instruktør

Som instruktør er man med til at træne børn og forældre, kostvejlede familier og motivere dem til en sundere livsstil. Som frivillig instruktør må man gerne have viden om kost, ernæring og træning eller børn, men det er ikke et krav. Det afgørende er, at man har hjertet med. Som frivillig uddannes man på FitforKids’ instruktørcamp, hvor man blandt andet får den nyeste ernæringsfaglige viden og praktisk erfaring med motivering, kostvejledning og coaching. Vil du være frivillig eller høre mere? Så ring på tlf. 70 70 29 20 eller send en ansøgning med CV til info@fitforkids.dk.

FitforKids
FitforKids er dansk, videnskabeligt dokumenteret og prisvindende børnevægttabsprogram støttet af bl.a. Lauritzen Fonden, Kronprinsparrets Fond og en lang række kommuner. I Brøndby starter holdet op i et samarbejde med Brøndby Kommune.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top