fbpx
DM sølv og nordisk mesterskab til Vest Brøndby
SPORT. Sarah Birch Missing fra svømmeklubben Vest Brøndby fik en guldmedalje til de nordiske mesterskaber sammen med resten af det danske 4x100 hold

Svømmeklubben Vest Brøndby sluttede sæsonen 2015/16 af med deltagelse i Danmarksmesterskaberne på langbane (50 m bassin) for såvel årgangssvømmere, junior og senior. Bedst af de tre DM gik det ved de dansk juniormesterskaber (25. – 28. juni), hvor Sarah Birch Missing vandt en flot sølvmedalje i 100 m fri i tiden 58,41 sekunder. I alt var der repræsentation af Vest svømmere 16 gange i finaleafsnittene ved junior og senior DM i Herning. Der var ikke finalepladser til Vest ved DM for årgangssvømmere i Helsingør.
– Vi er meget tilfredse med sæsonen og resultaterne. Det er lang tid siden vi har haft så mange svømmere med til DM for junior/senior. Særligt Sarahs sølvmedalje i 100 m fri er superflot, når man tager med, at hun kun er 1. års junior, siger Cheftræner Jens Nørskov. Han forklarer videre, at de 16 finalepladser hænger godt sammen med klubbens strategi om at bygge de unge svømmere op lidt langsommere med fokus på deres teknik.
– De skal helst først slå igennem som juniorer og derfra vokse til stærke seniorsvømmere, afslutter Jens Nørskov.
Sarah Birch Missings tid i 100m fri til DM var tillige kravtid til de nordiske mesterskaber på langbane (50 m). De blev svømmet i Tampere 8. – 10. juli 2016. Her blev Sarah nr. 5 i 100 m fri og nr. 4 i 100 m butterfly. Hun deltog også på den danske holdkap, som blev nordiske mestre i 4×100 m fri.
Den nye svømmesæson starter den 15. august. Svømmeundervisningen finder sted i Vestbadet og træningscenter Nørregård.

Sarah Birch Missing fik sølv til DM. Foto: Vest Brøndby

Sarah Birch Missing fik sølv til DM.
Foto: Vest Brøndby

1 kommentar om “DM sølv og nordisk mesterskab til Vest Brøndby”

  1. Dennis Missing siger:

    Der er fejl ved visning af billedet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top