fbpx
Borgmesteren og bymidten
GLOSTRUP. Netop nu er fremtiden for bymidten til debat, og i foråret blev letbanen vedtaget efter en del bump på vejen

Der vil ske store omvæltninger i centrum af Glostrup i de kommende år. Letbanen er vedtaget, det vil sandsynligvis blive vedtaget at udvide Glostrup Station til igen at kunne modtage regionaltog indenfor et par år, og bymidten er netop nu til debat. Meget af dette skal bringes sikkert på skinner med John Engelhardt som borgmester.
– Det er ikke et spørgsmål om at være med hele vejen, men det er et spørgsmål om at sætte det godt i gang. Store projekter kan man jo ikke være med i hele vejen, men jeg håber at sætte noget i gang, som både mine og andres børn og børnebørn kan have glæde af. Jeg er glad for at få muligheden for at sætte noget stort i gang. Der er en tendens til i politik, at man kun tænker få år frem. Det har jeg altid synes var smadder ærgerligt. Det er ikke uinteressant at lave budget for næste år, men der skal mere retning på, siger han.
Udviklingen er nødvendig, for at Glostrup fortsat vil være attraktiv at bo i.
– Med den placering vi har, så får vi et tilstrækkeligt grundlag, for at skabe den udvikling, vi gerne vil have. Vi skal sætte fokus på, at der skal yderligere udvikling til, både på erhvervssiden og på befolkningssiden for at sikre, at der også om 10 til 15 år er de tilbud, som borgerne kan forlange, at der er i den by, som de bor i. Man skal bo 10 km fra rådhuspladsen, men man skal alligevel kunne det hele her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top