fbpx
Vital sejr til Brøndbykvinder
Stine-Larsen-1-0-mod-Vejle-maj-2016.jpg
På billedet ses målet til 1-0 af Stine Larsen. Foto: Foto Hansen
SPORT. Brøndby IF’s Kvinder fik en velfortjent sejr over Vejle i 3F Liga Slutsspillet i weekenden

På mål af Stine Larsen, Nicoline Sørensen og Simone Rydahl, kunne Brøndbys kvindehold holde liv i drømmen om at genvinde det danske mesterskab.
Vejle stillede op i en kompakt og defensiv opstilling i håb om at drille Brøndby og måske score på kontraangreb. Det lykkes dog ikke, og Brøndby fik arbejdet sig ind i kampen og åbnede gradvist op for Vejles forsvar.
Stine Larsen scorede til 1-0 efter 34 minutter, da hun satte hovedet på et hjørnespark fra Nicoline Sørensen.
Samme Nicoline Sørensen kunne øge Brøndbys føring til 2-0 efter 68 minutters spil, da hun på ny sendte et hjørnespark ind i feltet. Denne gang gik bolden over alt og alle og endte med at gå direkte ind i målet ved den fjerneste stolpe. Flot opspil og en god flad stikning ind i feltet fra Nanna Christiansen efter 78 minutter, gjorde det nemt for Simone Rydahl at lukke og slukke for Vejles chance om at opnå point gevinst i kampen. Med en flad inderside, satte Rydahl bolden i mål til slutresultat 3-0.

Efter Hjørring
Holdet er fortsat to point efter rivalerne fra Fortuna Hjørring, og der restere 2 kampe i Ligaen.
Næste opgør er mod KoldingQ, der gæster Vestegnen den 12. juni. Brøndbys sidste kamp i sæsonen er mod netop Fortuna Hjørring. Det er her eksperterne regner med, at ligaen bliver afgjort.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top