fbpx
Tid og sted uge 22
Kystvandring for hele familien BRØNDBY. Den 5. juni kl. 10-12 inviterer Danmarks Naturfredningsforening til kystvanding for hele familien. Der vil være mulighed for at se stranden og indsøerne ved Brøndby Strand, ligesom man også vil kunne se på vilde orchider, fugle m. m. Tilmelding ikke nødvendig. Ruten starter og slutter på den store parkeringsplads ved […]

Kystvandring for hele familien
BRØNDBY.
Den 5. juni kl. 10-12 inviterer Danmarks Naturfredningsforening til kystvanding for hele familien. Der vil være mulighed for at se stranden og indsøerne ved Brøndby Strand, ligesom man også vil kunne se på vilde orchider, fugle m. m.
Tilmelding ikke nødvendig. Ruten starter og slutter på den store parkeringsplads ved Strandporten.
Ruten vil være cirka fire km, men den kan suppleres med yderlig en tur rundt om Maglebæk sø. Forfriskning og diplom ved afslslutningen.

Ved spørgsmål kontakt: Eva Boring Petersen 20227735
eller povleva@lynweb.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top